Apotheek Turnhoutsebaan: 014 31 28 88 | Apotheek Donk: 014 31 49 31

Sport

SPORTEN MET BEGELEIDING

Sporten is gezond! Maar intens sporten vereist een aangepaste voeding zodat je niet overtraind en gekwetst geraakt. Wij adviseren sporters die op zoek zijn naar een betere aanpak. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren en vereist dus een andere benadering.
In de apotheek krijgt u deskundige uitleg over het correct gebruik van onze producten. Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter. Welke supplementen gebruik je best en waarom? Wat is de ideale dosering en innamemoment?

  • prestaties verbeteren en maximaal houden
  • blessuregevoeligheid verminderen
  • herstelproces na een zware inspanning ondersteunen

6D SPORTS NUTRITION

6d Sports Nutrition ontwikkelt zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning.

De producten, ingrediënten en aanbevelingen worden uitvoerig op hun effectiviteit getest.

SANAS VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Sanas, dat zijn kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Ons aanbod is gebaseerd op 5 pijlers: energie, kracht, uithouding, gezondheid & gewichtsverlies. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment & kies het voedingssupplement dat de ideale aanvulling vormt op jouw voedingspatroon en type sport.

Sanas biedt meer dan enkel sport- en voedingssupplementen. In ons assortiment vind je ook allerhande sportaccessoires zoals t-shirts, bidons en shakers. Daarnaast bieden we met ons sportadvies graag een houvast voor de beginnende sporter.